Програма курсу «Секрети обробки»



6 занять по 2-3 години, 1 раз на тиждень. Орієнтовний початок занять – 8 листопада, 18-30. Вартість навчання – 1000 грн.
Для проходження курсу бажано мати в наявності ноутбук.

Заняття 1  Навіщо обробляти фотографії. Наскільки обробка повинна змінювати оригінал. Програми для обробки фото – від просмотру до змін. Калібрування монітору. Що таке RAW, його особливості та переваги.  Lightroom – інтерфейс, каталоги, імпорт фотографій. Рейтинги та відбір фотографій. Початкова корекція оригіналу (експозиція, баланс білого, яскравість, контраст і т.і.) Відповіді на питання.

Заняття 2  Lightroom , розділ Develop. Пресети. Обробка фотографій (basic, tone curve, color correction, split toning, vignettes). Кадрування, градієнти та кісті, пакетна обробка фотографій. Експорт фото. Кольоровий простір. Відповіді на питання.

Заняття 3  Введення в Photoshop, основні меню, налаштування робочого простору. Гістограма і її значення. Основні інструменти для ретуші фотографій, початкова обробка і ретуш фото, різкість і варіанти її збільшення. Трансформування, пластика. Створення екшенів для прискорення роботи. Запис зображень. Відповіді на питання.

Заняття 4  Колористика. Кольорокорекція, Робота з окремими кольорами. Варіанти переводу зображення в ч/б.  Коректуючі шари та робота з масками. Фільтри та плагіни, ефекти, текстури. Робота зі шкірою, ретуш портретів. Відповіді на питання.

Заняття 5  Остаточне кадрування та композиція. Виправлення світлотіньового малюнка. Додатковий обєм. Робота з фоном, заміна та створення нового фону. Фактурність зображення. Розширення динамічного діапазону. Художня ретуш, або «я так бачу!». Відповіді на питання.

Заняття 6 Екзаменаційна робота. Розбір робіт учнів. Відповіді на питання. Вручення сертифікатів.

Веде курси – Едуард Хитрий, професійний фотограф з досвідом викладання, який спеціалізується на студійній, портретній, весільній зйомці.

Обов’язково будуть цікаві домашні завдання, викладання тем з прикладами і досконалим розбором фотографій викладача, уважний і професійний розбір фоторобіт учнів, відповіді на усі питання, зустрічі з цікавими людьми, додаткові бонуси і багато іншого!:)

Запис за телефонами 0673624170, 0939957131

Комментариев нет:

Отправить комментарий